Τετράχρονο αγοράκι στις ΗΠΑ επέζησε από πτώση 70 μέτρων

Λος Άντζελες 
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται τετράχρονο αγοράκι στις ΗΠΑ, το οποίο επέζησε από πτώση 70 μέτρων, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε από βράχο στις βόρειες ακτές της Καλιφόρνια.

Ο Σεμπάστιαν Τζόνσον βρισκόταν κοντά στην άκρη ενός βράχου, πετώντας πέτρες στον ωκεανό όταν γλίστρησε και έπεσε, δήλωσε στην εφημερίδα Santa Rosa Press Democrat ο πατέρας του, Ντάριλ Τζόνσον. Η μητέρα βρισκόταν δίπλα στο παιδί τη στιγμή που αυτό γλίστρησε αλλά «δεν κατάφερε να το πιάσει εγκαίρως» δήλωσε ο Τζόνσον.

Μετά την πτώση του παιδιού, τραυματιοφορείς κατέβηκαν με σχοινιά στη βραχώδη ακτή και το βρήκαν να κλαίει.

Το τετράχρονο αγοράκι διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις αφού έφερε κατάγματα στο πόδι, τον καρπό, το κρανίο και το πρόσωπο. Εξαιτίας των εκτεταμένων τραυματισμών του, οι γιατροί του νοσοκομείου αναγκάστηκαν να υποβάλουν το παιδί σε τεχνητό κώμα.

Ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου του Όκλαντ, Κέβιν Κίμπροου, δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας του μικρού Σεμπάστιαν παραμένει αμετάβλητη.

Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν το σώμα του παιδιού τσούλησε στον ασβεστολιθικό βράχο και κατέληξε στους βράχους ή αν διέσχισε 70 μέτρα στον αέρα. Πάντως, όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος, στο σημείο δεν υπάρχουν δέντρα που θα μπορούσαν να ανακόψουν την πτώση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kόσμος 213102339387074291

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΟΛΗ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ !

H φωτογραφια της ημερας!

H φωτογραφια της ημερας!
Βy athinorama

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
item