12 Καστοριανοί: “Ή κάνετε παροχή αερίου στην Καστοριά ή δε δίνουμε τα χωράφια μας…”

tap
Επιστολή συμπολιτών μας προς την εταιρεία TAP A.E., εάν στα σχέδια της προβλέπει να αφήσει παροχή στην περιοχή μας
 
            Τις δυνάμεις τους ένωσαν 12 καστοριανοί συμπολίτες μας που από τα χωράφια τους περνάει ο αγωγός TAP υπογράφοντας ένα κείμενο και στη συνέχεια το αποστείλαν στην εν λόγω εταιρεία, καταθέτοντας ερώτημα εάν η εταιρεία τελικά προβλέπει  την παροχή αεριού στην περιοχή μας. Μάλιστα, την ίδια επιστολή την κοινοποίησαν και στους δήμαρχους Καστοριάς, κ. Ανέστη Αγγελή και Άργους Ορεστικού, κ. Πάνο Κεπαπτσόγλου.
            Όπως δήλωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη ΝΕΑ  ΚΑΣΤΟΡΙΑ  στη Δώρα Κωτσοπούλου ο συμπολίτης μας, κ. Γρηγόρης Τσάμης, από το χωράφι του οποίου περνάει ο αγωγός, τον τελευταίο καιρό  κυκλοφορούν διάφορες πληροφορίες ότι η εταιρεία δεν προβλέπει παροχή για την περιοχή μας, αλλά μόνο για την Πτολεμαΐδα. Ένα γεγονός που προβλημάτισε τους εν λόγω συμπολίτες μας, οι οποίοι υπέγραψαν να περάσει ο αγωγός από τα χωράφια τους με το σκεπτικό να επωφεληθεί η περιοχή μας, καθώς θα προμηθευτεί αέριο.
            Σύμφωνα πάντως με τους αιτούντες, εάν η εταιρία δεν αφήσει παροχή για την ΠΕ Καστοριάς θα ανακαλέσουν τις υπογραφές τους και δε θα επιτρέψουν την διέλευση του αγωγού από τα χωράφια τους, ενώ θα προβούν και σε νόμιμες δικαστικές διαδικασίες,  για το δικό τους συμφέρον.
 
Περισσότρα στην εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 2175700901527213686

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΟΛΗ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ !

H φωτογραφια της ημερας!

H φωτογραφια της ημερας!
Βy athinorama
 
item