Σήμερα – Καστοριά: “Ο κουρέας της Σεβίλλης” στις παραστάσεις της ΜΕΤ

Barbiere HD (Nov 22) copy
Με την ανάλαφρη παραγωγή στην κλασική κωμωδία του Gioacchino Rossini “Ο Κουρέας της Σεβίλλης”, συνεχίζονται οι μεταδόσεις από την Metropolitan Opera
“Ο Κουρέας της Σεβίλλης” βασίζεται στο ομότιτλο θεατρικό του Pierre Augustin Caron de Beaumarchais και στο ποιητικό κείμενο του Giuseppe Petrocellini για την ομώνυμη όπερα του Giovanni Paisiello (1782), που έχει να επιδείξει μερικές από τις πιο γνωστές μελωδίες του λυρικού μελοδράματος. Παρουσιάζει την Isabel Leonard στο ρόλο της κεφάτης Ροζίνας, τον Lawrence Browlnlee στο ρόλο του πονηρού αγαπημένου της και τον Christopher Maltman στο ρόλο του πολυμήχανου και γοητευτικού κουρέα. Ο Michele Mariotti διευθύνει τη μελωδική μουσική.
Η παράσταση θα μεταδοθεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου & ώρα 19:55 σε ζωντανή μετάδοση, στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς.
Τιμές Εισιτηρίων: 13,00€ μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων – 18,00€ κανονικό.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν δύο κανονικά εισιτήρια στην τιμή του ενός από την εφημερίδα “ΟΔΟΣ”, στο φύλλο 765 Πέμπτη 20 Νοεμβρίου (ισχύει για 30 εισιτήρια).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο Πολιτισμού Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) στον κ. Ανδρέα Κυπαρίσση τηλ. 24670 28999.
Barbiere HD (Nov 22)_II

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τοπικά 8498285402657705477

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΟΛΗ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ !

H φωτογραφια της ημερας!

H φωτογραφια της ημερας!
Βy athinorama
 
item