ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Θέσεις Δασολόγου, Πολιτικού Μηχανικού, Οικονομολόγου και Μηχανολόγου στην Καστοριά

 Η Αναπτυξιακή Καστοριάς Α.Ε. Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΚΑΣ. Α.Ε.) που εδρεύει στην Γράμμου 62, 52100 Καστοριά, λειτουργώντας ως Ομάδα Τοπικής Δράσης του Τοπικού Προγράμματος LEADER ανακοίνωσε τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά τέσερα (4) άτομα για την κάλυψη αναγκών της με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Εφαρμογή του τοπικού προγράμματος LEADER στα πλαίσια του...
Άξονα 4 “Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER” του προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας (Π.Α.Α.) 2007-2013» προκειμένου να αναλάβουν την τεχνική υποστήριξη της εφαρμογής - υλοποίησης του τοπικού Προγράμματος στα πλαίσια του Άξονα 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER του προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας ( Π.Α.Α.) 2007 – 2013». Συγκεκριμένα 
ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνεργαστεί με τέσσερα (4) άτομα των ακόλουθων ειδικοτήτων: 

Μία [1] θέση Δασολόγου ( ΠΕ ) 
Μία [1] θέση Πολιτικού Μηχανικού (ΠΕ) 
Μία [1] θέση Οικονομολόγου (ΠΕ) 
Μία [1] θέση Μηχανολόγου Μηχανικού (ΠΕ) 
 
Τόπος παροχής των υπηρεσιών είναι τα Γραφεία της ΑΝ.ΚΑΣ. ΑΕ. ΟΤΑ 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά) στα Γραφεία της ΑΝ.ΚΑΣ στην Καστοριά, οδός Γράμμου 62, μέχρι την Δευτέρα 16/12/2013 και ώρα 14:00. 
Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΣΜΕ LEADER.» και να πρωτοκολληθούν μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία και ώρα. 

Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα, θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης. 
Υπεύθυνος για διανομή της Προκήρυξης και για παροχή πληροφοριών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: κος Τσαπάρας Βασίλης τηλ. 2467083441. 

Το υλικό της Προκήρυξης είναι επίσης αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΑΝ.ΚΑΣ. (www.ankas.gr), απ’  όπου θα μπορούν να το προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eνημέρωση 8569121158521147584

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΟΛΗ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ !

H φωτογραφια της ημερας!

H φωτογραφια της ημερας!
Βy athinorama
 
item